Inbjudan till alla båtklubbsmedlemmar i Hjälmarens båtförbund!

Startdatum: 01/01/1970

Inbjudan till alla båtklubbsmedlemmar i Hjälmarens båtförbund!

Sensommarfest i Örebro16-18 augusti

Inbjudan till alla båtklubbsmedlemmar i Hjälmarens båtförbund!

Sensommarfest i Örebro16-18 augusti

Wadköpings Mat- och Dryckesmarknad inbjuder alla båtägare och medlemmar till denna fest. Det kommer att vara många olika aktiviteter. Se bifogat program!

Sensommar affisch med program 130524

Vi tycker det är utmärkt tillfälle att visa att vi är många inom båtlivet. Arrangörerna vill gärna att det blir många båtar som kan komma in till gästhamnen i Örebro. Därför har man ordnat att det inte kommer att kosta något med slussning och kostnad i gästhamnen. Se nedan! Detta är ett bra tillfälle att umgås och ha trevligt tillsammans.

Genom samarbetet med BUS AB, (företaget som sköter slussningen, (www.busab.nu) erbjuds alla medlemmar inom Hjälmarens Båtförbund att slussa och angöra Örebro Gästhamn utan kostnad under Sensommarfesten.
OBS! Skebäcksbron är stängd den 16 augusti mellan 16.00-17.30

För att underlätta med slussning mm önskar vi att båtklubben utser en kontaktperson som kan koordinera hur många båtar som kommer och när. Detta för att slussningen ska fungera smidigt. Lämna namn, mail och tel på denne till:

Joakim Warnicke, joakim.warnicke@shb-klubb.com 073-914 56 01
Inger Högström-Westerling, inger@ihwab.se 070-266 09 99

Vi önskar att du sprider denna inbjudan till era medlemmar och hoppas att många båtar vill komma. Dessvärre är ju Hemfjärden inte så djup, så djupgående segelbåtar kan få svårt, men motorbåtar funkar.

Varmt välkomna!

Styrelsen i Hjälmarens Båtförbund!